Nyt om Windows 8

Source: David Guldager – beep.tv.dk

Screen shot 2011-04-13 at 11.36.08 AM.jpg

Det kommende styresystem fra Microsoft er lækket på nettet, og skulle nu afsløre en del nye detaljer som du kan læse om her.

En testversion af Microsofts kommende styresystem har ramt nettet bekræfter websiden Neowin.net. Det er første gang nogensinde at en tidlig version af Windows er spredt så vidt og bredt som den lækkede version.

Det viser der er stor interesse for Micrsofts nye planer, og der er selvfølgelig også allerede dukket en liste op med hvad vi kan se frem til i det nye styresystem, der indtil videre kun er kendt som Windows 8.

Foreløbig har Microsoft selv været stille omkring hele lækage-sagen, og websiden Neowin.net har da også selv været noget nervøse for hvad det multinationale selskab ville gøre for at få siderne til at holde mund. Men noget tyder på, at de godt kan lide opmærksomheden.

Her er hemmelighederne

Her er listen over de kommende nye muligheder og funktioner i det kommende Windows:

SmartScreen – En funktion der tjekker alle filer for vira

Windows App Store – Endnu er billederne af butikken ikke bekræftet som ægte, men alt tyder på, at Windows 8 får en App Store.

History Vault – Microsofts ‘Time Machine’, der husker din backup, så du aldrig kommer til at slette indhold.

Step-by-Step Install – Den nye installationsvejledning gør det muligt at slette hele OS’et, men beholder konti, passwords og mere, så man nemmere kan slette styresystemet og installere det igen, hvis man vil starte forfra på computeren.

Aero Auto-Colorization – Mulighed for at ændre farverne så de tilpasses baggrundsbilledet på computeren.

Tabletbaseret brugerflade – Vi ved endnu ikke hvordan det vil se ud, men det vil være optimeret til de små flade og berøringsfølsomme skærme.

Ribbon-brugerflade i Stifinder – Brugerfladen som også kendes fra Office 2007 og 2010.

Det kan meget vel være, at den første demoversion kommer ud til efteråret, og en lancering af Microsofts næste store styresystem kommer i 2013.

Læs artikelen på beep.tv.dk her

Barner.dk’s mening

Jeg kan ikke lade være med at grine lidt af Microsofts nye Step-by-Step Install hvor det er muligt at slette OS systemet fra computeren og re-installere uden at ens bruger slettes.. Det morsomme er at man overhovedet har brug for at re-installere!!! Jeg har haft Mac OSX de sidste 5år og jeg har ALDRIG re-installeret mit OS system… Dette tyder på at Microsoft stadig har OS problemer som gør at din Windows 8 computer bliver langsommere og drilsk med tiden. Dengang jeg havde Windows XP og alle windows versioner siden 1988, har jeg i gennemsnit re-installeret mit windows OS ca 4 gange årligt!! Gid Microsoft dog snart blev klogere… og bedre… Vi får at se. Jeg er ikke imponeret endnu. 🙂

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

En tanke om “Nyt om Windows 8”

  1. Lyder spændende med nyt fra Microsoft, men jeg er heller ikke umiddelbart imponeret. Step-by-step lyder noget åndssvagt og deres App store kommer alt for sent og virker bare bare latterlig nu hvor Android og Apples har været der så længe 🙂

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading