Picasa til Mac

Endelig så kom den… Det er da den bedst måde at starte det nye år med! Ja Google’s gratis album-billede-redigerings-program som i lang tid kun har været tilgægelig på PC, er nu kommet til Mac…!!! Wow hvor er vi mange der har ventet og så snart jeg læse nyheden blev det downloadet og installeret… fantastisk! Jeg tror ikke jeg får brugt iPhoto så meget mere selvom det også er et ok program. Det er bare så smart og genialt med Picasa at selv de mest computer-tungnemme hurtigt kan lære det!

Har du en mac eller en pc så kan du også downloade Picasa her

Der vil i fremtiden komme guides til Picasa her på siden. Hvis du har et problem eller et ønske om at lære picasa at kende så smid mig en kommentar i bunden af dette indlæg…
Godt nytår til jer alle!

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

4 tanker om “Picasa til Mac”

  1. >Hej, Kan i hjælpe mig, jeg har en Mac OS X version 10.4.11 og har lige prøvet at hente picassa via jeres link og da den har hentet det siger den bare at systemet ikke understøtter denne funktion.. Hvad kan jeg gøre..

  2. >Hej Camilla,

    Tak for dit spørgsmål. Du burde sagtens kunne køre programmet. Måske er du ved end fejl kommet til at hente windows versionen af picasa… Det kunne godt lyde sådan hvis den siger at systemet ikke understøtter filen. Hvis filen hedder noget lign. picasa3beta.exe så er det en windows fil. Alt der hedder .exe til sidst i filen er en windows fil, ligesom Word dokumenter ofte hedder .doc eller .docx til sidst i filen. (håber du forstår min lille forklaring)… På en mac skal programmer hedde .app til sidst i filnavnet. (problemet er at som standart kan man på hverken windows eller mac se hvad filtype det er ved at kigge på filnavnet…)

    Glem ovenstående hvis det er volapyk for dig – Løsningen er at du prøver at downloade filen igen via et af disse to links:
    http://picasa.google.com/mac/
    http://picasa.google.com/mac/thanks.html

    Lad mig høre om du får det til at virke

  3. >Hej Mark..
    Rak for dit svar.. Men nu har jeg prøvet at hente begge to, det virker stadig ikke.. Når den er flrdig med at downloade så kommer der et vindue frem med filen i hvor picasa logoet er også et stop tegn ovenpå også når jeg vil åbne den siger den : Du kan ikke åben programmet “picasa”, fordi det ikke understøttes af dette system.. Underligt for har ikke problemer med at hente andre programmer…

  4. >Hmm det lyder godt nok sært… programmet burde virke til din mac. Picasa virker til 10.4.9 eller derover!

    Der kan selvfølgelig være uvisse årsager til det ikke kører på din mac – det er jo en Beta udgave som picasa kører – dvs. at den ikke er færdigudviklet.

    Når du har hentet programmet og filen er pakket ud så du kan se picasa logo’et skal du flytte filen til dine Programmer ved først at åbne “Finder” og gå ind i mappen “Programmer” træk så picasa filen ind i “Programmer”-mappen og derved er det installeret. Herefter skal du i “Programmer”-mappen dobbeltklikke på picasa for at køre det.

    Hvis ovenstående ikke virker, så prøv istedet at klikke på æble ikonet aller øverst til venstre på din skærm. Her kommer en pop-up menu ud hvor du skal klikke på det punkt der hedder “Softwareopdatering”. Hermed opdaterer du din mac så alle vigtige komponenter er installeret 🙂

    lad mig høre hvordan det går med det…

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading