Antwone Fisher

https://i0.wp.com/barner.dk/anmelderen/uploaded_images/B00005JLRX.01.LZZZZZZZ-761139.jpg?w=660
Filmgenre: Drama
Film Instruktør: Denzel Washington
Skuespillere: Derek Luke, Denzel Washington, Joy Bryant, Salli Richardson…
Produktionsland: USA
År: 2002
Spilletid: 117 min
Den Officielle Hjemmeside

Smuk, tragisk og rørende autentisk film. Nogle ville måske kalde den lidt for amerikansk, men så siger jeg “amerikansk når det er bedst”! Denzel Washington, er en framragende skuespiller og nu også instruktør, han fortæller filmen på en meget behagelig måde og formår at få en masse medfølelse for hovedpersonen, Antwone Fisher (Derek Luke), som også viser sig at være en temmelig god skuespiller med et godt ansigt og charme! Den er absolut seværdig.

Antwone Fisher er soldat i marinen, men er på grund af sit opfarende temperament tæt på eksklusion. Som en sidste chance sendes han til psykiateren Jerome Davenport, og de ting han graver frem i Fishers hukommelse er ikke rare.

Fishers opvækst var nemlig det sidste, man ønsker et barn: Hans ondskabsfulde plejemor bankede ham dagligt og kaldte ham aldrig andet end den racistiske version af negro, og Fishers stedsøster misbrugte ham seksuelt.

Efterhånden knytter Fisher og Davenport et far-søn-bånd og langsomt opbygger Fisher sin identitet; han får bearbejdet sin vrede og han gør sine første romantiske erfaringer med den smukke Cheryl.

Antwone Fisher er baseret på en sand historie.

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading