Top 17 ting du kan bruge bagepulver til!

4010437 bagepulver 560x392 Top 17 ting du kan bruge bagepulver til!
Top 17 ting du kan bruge bagepulver til! Ja jeg er klar over det måske lyder, som et spøjst indlæg men jeg synes alligevel den var meget nyttig og alt i alt handler min blog om at hjælpe og inspirere andre med gode råd.
Det åbenlyse råd til dig er jo at bruge bagepulver til netop dét som navnet antyder, nemlig at:

Bagepulver og det egenskaber – Top 17

 1. Bage med – alt fra kager til brød og andet godt
 2. Brug bagepulver til få vandhaner og andre blanke overflader til at skinne. Bland lidt bagepulver med vand og gnub på.
 3. Brug bagepulver til at gøre fedtede bordplader rene. Kom bagepulver på en fugtig klud.
 4. Brug bagepulver til at gøre køleskabet rent med. Kom tre spiseskefulde bagepulver i en deciliter varmt vand. Smør det ud i køleskabet med en fugtig klud og tør efter med en ren fugtig klud.
 5. Brug bagepulver som ovnrens. Prøv at komme bagepulver på en fugtig klud og fordel det på ovnens sider, bund og loft. Lad det side og virke i en times tid og tør derefter skidt og bagepulver af med en fugtig klud.
 6. Brug bagepulver til at få genstridige madrester af gryder og pander. Lad bagepulver stå og søbe en times tid i varmt vand i gryder og pander. Derefter kan de fastbrændte madrester fjernes med en børste.
 7. Gnub bagepulver på rødvins- og kaffepletter.
 8. Brug bagepulver mod jordslåethed. Bland en tyk pasta af bagepulver og vand og brug en gammel tandbørste eller lignende til at fordele bagepulvermassen på fliser eller badeforhæng med jordslåethed.
 9. Brug bagepulver til at fjerne den grimme lugt fra afløb. Hæld en deciliter bagepulver ned i afløbet efterfulgt med en deciliter eddike og derefter en omgang kogende vand.
 10. Brug bagepulver til at fjerne de grimme brune terester fra koppen. Kom en teskefuld bagepulver i koppen og gnid med en finger. vupti så er koppen ren og fin igen.
 11. Brug bagepulver til at fjerne den grimme rådne blomsterlugt. Kom bagepulver ned i vasen, der lugter og lad stå en times tid. Skrub derefter med en børste.
 12. At gøre blege dine tænder mere hvide med… Men du advares med at det ikke er godt for din emalje da den efter gentagne gange kan slides i stykker og det er jo dine tænders beskyttelse.
 13. Tilføjelse bagepulver til vasketøj i begyndelsen af vask øger vaskemiddel ydeevne . Når det er tilføjet i vasken , bagepulver frisker , deodorizes og blødgør vaskeri.
 14. Tilføjelse bagepulver til bassinvandet kan justere vandets pH-værdi til det anbefalede niveau . Kontinuerlig brug kan hjælpe med at holde en pulje er vandet klart.
 15. Når drysset tørre på bil interiør, sportsudstyr, møbler , tæpper, sko eller sneakers og lov til at sidde, bagepulver fjerner lugt. En anden metode til desodorisering objekter, som ikke kræver opfølgning støvsugning bruger en opløsning af vand og bagepulver i en sprayflaske.
 16. Bagepulver kan bruges til at slukke mindre køkken brande. Fire kræver ilt til at brænde. Varmen fra branden reagerer med bagepulver og skaber kuldioxid, som kvæler flammen. Denne anvendelse gælder kun for meget små brande.
 17. For folk med problemet acne virker bagepulver og vand-blanding til ansigtet hvor man skyller efter skyl. Glat et tyndt lag af honning på huden efter og vent ca 10 minutter. Skyl dit ansigt med varmt vand og anvender æble cider eddike blanding til ansigtet. Læs mere på http://www.sygdoms.com/7/2011/10/er-bagepulver-og-eddike-godt-for-acne-.html
SkC3A6rmbillede 2014 04 23 kl. 22.12.42 Top 17 ting du kan bruge bagepulver til!
Kilder:

Den menneskelige regnemaskine deler sin hemmelighed og lærer dig at regne hurtigt!

thehumancalculator 1315618344 62 560x371 Den menneskelige regnemaskine deler sin hemmelighed og lærer dig at regne hurtigt!
Den menneskelige regnemaskine deler sin hemmelighed og lærer dig at regne hurtigt! eller hurtigere og mere logisk end før. Scott Flansburg er den “menneskelige regnemaskine” aka “the human calculator” og han siger; glem tallet 10… hvorfor spørger du? Det “Jeg hader matematik” kender jeg mange der siger og jeg har også sagt det mange gange desværre – men ham her “human calculator” viser hvor nemt matematik er.
Tankelæser udfordring
Tag din alder eller tænk på et hvilket som helst 2 cifret tal…
Læg de 2 cifre sammen.
Træk resultatet fra dit første 2 cifret tal.
Læg nu resultatets 2 cifre sammen og du vil få 9!!!
(Eksempel: 82 (altså 8+2 = 10) træk 10 fra 82 = 72 (læg 7+2 sammen) = 9!! 

Kendte du den?)

Han viser også hvordan skolerne lærer os de dårligste og mest langsomme metoder for at udregne. Han har også fundet ud af at vores kalenderår er ulogisk. Feks hvorfor hedder det “september” når sept betyder 7 – ergo burde det være 7. måned og ikke 9.
Han viser også hvorfor tallene ser ud som de gør og hvor logikken er i dem (den kendte jeg så godt da jeg selv bruger den)
Nå men se det hvis du hader matematik eller hvis du elsker det:

Har du set Dysons nyeste designgadget?

Dyson Air Multiplier Gadgets 560x560 Har du set Dysons nyeste designgadget?

Dyson Air Multiplier: Foråret er kommet, sommeren nærmer sig og der er solskin i luften! Med Dyson Air Multiplier, kan du blive kølet ned i varmen på en stilfuld måde!
Jeg elsker når der er innovation på et marked, der har stået stille længe. Det er ikke fordi der er andre flotte blæsere på markedet – men denne synes jeg, vil klæde de fleste hjem, kontorer og designermøbler, hvis den står på bordet. Her kan du se og høre hvor effektiv den er:

Anmeldelse af Dyson Air Multiplier:

Dyson er også kendt for der unikke støvsugere og andre consumer produkter, hvor man ønsker lidt mere end bare et kedelig standard husholdningsprodukt i dødsygt design!

Køb Air Multiplier på Amazon.co.uk her

Lider du af søvnbulimi? Så meget skal du sove for at undgå at blive tyk eller syg…

TR Pr12 27 11 09 664 560x373 Lider du af søvnbulimi? Så meget skal du sove for at undgå at blive tyk eller syg...

Lider du af søvnbulimi? Så meget skal du sove for at undgå at blive tyk eller syg. Chris MacDonald fortæller i følgende artikel, som jeg synes var værd at dele, hvor meget søvn man skal have samt hvad der sker ved for lidt søvn. Jeg har det selv med at sove for lidt fordi jeg er så fokuseret på alle de ting man kan nå i stedet for at sove. Livet er for kort til at sove hele tiden, tænker jeg ofte men Ja, det har sine konsekvenser! Desværre.
Får du også for lidt søvn?
Du kan her læse nogle af de konsekvenserne af at sove for lidt!
Uddrag fra b.dk:
Vi lever i enorm søvngæld. Alene behovet for vækkeure antyder, at vi tvinger os ud af søvnen. Og behovet for koffein peger på, at vi ikke kan vågne. Hvor mange andre dyr har brug for konstant kemisk manipulation for at holde sig selv vågne?
 

Nogle eksperter kalder det for »søvnbulimi«. Vi sulter os selv hele ugen, oversover i weekenden. Og kaster det hele op igen uge efter. Vi tænker: »Hvis jeg bliver oppe et par timer mere, bliver jeg måske lidt træt i morgen, men tænk på, hvor meget mere, jeg får nået.« Vi tager dybt fejl.

For søvn er ikke bare otte timers pause, hvor kroppen og hjernen holder fri. Langtfra.

Søvnforskeren Eve van Cauter har undersøgt, hvad der sker, når vi sover for lidt. I seks dage fik en række forsøgsdeltagere kun lov at sove fire timer daglig. Derefter gav Cauter dem en vaccine mod influenza og målte, hvor mange antistoffer, deres immunforsvar udviklede.
Efter kun seks dage med dårlig søvn var deres immunforsvar svækket enormt.
 
Forsøgspersonernes appetithormoner røg også ud af balance. Og dagen efter den dårlige søvn spiste de mellem 30 og 40 procent flere kalorier i form af sukker, salt og fedt. Mangel på søvn giver os cravings efter junkfood.
 
“Det er farligt at sove for lidt. Stor europæisk undersøgelse viser, at der er en overdødelighed blandt mennesker med en nattesøvn på under seks timer. For lidt søvn kan medføre nedsat immunforsvar og reaktionsevne samt åreforkalkning. For meget søvn er heller ikke sundt.
Man har døgnet rundt 100 tv-kanaler at vælge imellem, man er på mailen og har mobiltelefonen tændt, og mange er løbende i kontakt med deres arbejde. Tidligere var arbejde og fritid adskilt, men nu griber arbejdet ind i fritiden, og det gør, at mange har svært ved at stoppe op, og når de så går i seng, har de svært ved at koble af,« siger Jan Ovesen.”
%d bloggers like this: