Smart watches lanceres i flere modeller

motorola smart watch

Vi har efterhånden set en del smart watches lanceret. Vi har set Pebbles og Samsung komme med deres versioner, og vi har også hørt flere andre selskaber såsom Google planlægge deres lanceringer. Et af de seneste skud på stammen har været mobil- og elektronikproducenten LG. Men nu er det så blevet Motorolas tur til at afsløre deres Android Wear Smart Watch. Det kaldes Moto 360, og det ser ud til, at der her også er tænkt væsentlig mere på design end det er tilfældet hos mange af konkurrenterne. Således minder Moto 360 mere om nydelige, klassiske ure. Der er nok ingen tvivl om, at Smart Watches bliver stort inden for relativ kort fremtid.

Efterhånden vil der blive udviklet flere og flere funktionaliteter, så din smartphone måske kan undværes. Spørgsmålet er selvfølgelig, om du f.eks. kan spille dit yndlingsspil på Maria Casino eller gå på netbanken med dit Smart Watch, når displayet trods alt er noget mindre end din telefon. Det bliver spændende at se, hvilke løsninger der bliver udviklet. Motorolas Moto 360 skulle efter sigende have en cirkulær, digital urskive, der er drevet af Android Wear. Via denne får brugerne adgang til meddelelser f.eks. ved hjælp af håndbevælgelser, da det på selskabets officielle hjemmeside nævnes, at det sker med et “twist af håndleddet”.

Der vil også være Google Now integration, der vil sørge for, at der er styr på vejret, sportsresultater eller flyvninger uden at bevæge hverken arme eller fingre, men bare ved at sige “Ok Google”. Det ser på de frigivne billeder ud som om, at Motorola har lavet det nok mest sexede Smart Watch, vi har set til dato, men vi må se, når det kommer til salg i butikkerne. Når Moto 360 lanceres denne sommer på verdensplan, vil det komme i en række forskellige stilarter med sportslæder- og metalremme. Det bliver meget spændende at se, hvilket smart watch der bliver det mest populære. Skal du have eet når de kommer?

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading