Brokkeri: Voltacare Thermal Path virker ikke!!

Jeg synes man ofte skal dele sine erfaringer og mening når det kommer til ris eller ros, så andre ikke begår samme fejl!

Med ømhed i ryggen efter vægttræning, valgte jeg at købe Voltacare Thermal Patch på min lænd… -købt i Matas til over 80 DKK! Så kan jeg informere om at det faldet af efter 30min hvor jeg sad ned og havde endda forinden renset huden hvor den skulle sidde. Værst af alt blev den aldrig varm selvom den var monteret med klisteret på min ryg, som i manualen. Der står den vil varme op til 40 grader og sørge for at holde varmen på det udsatte sted på min ryg – det er langt fra sandt og nu har jeg prøvet begge plastre og uden held. Tigerbalsam virker 100 gange bedre men måske der er andre med en anden erfaring?

Det var mit brokkeri for nu 🙂

Håber det stopper dig fra at spilde pengene som jeg gjorde…

God dag 😉

AirPort Express Base Station på en Mountain Lion Mac – Airport Utility 5.6 Download

Apple airport utility problem
Her finder du Airport Utility 5.6. Download. Jeg har nemlig en ældre Airport Express base station, som jeg bruger til at gøre min printer trådløs. Desværre kan den nyeste Airport Utility på min Mac, som kører Mountain Lion, ikke få kontakt til ældre Airport Express enheder. Jeg kan derfor ikke konfigurere min Airport før jeg får downloaded og installeret version Airport Utility 5.6… MEN Apple’s installer understøtter ikke installationen af app’en, da jeg kører Mountain Lion.

Efter megen søgen på nettet efter, hvordan man får sin ældre Airport Express Base station til at virke på sin mac. Det kan da ikke passe at man skal smide sit gamle hardware væk fordi Apple ikke gider at hjælpe dig på Mountain Lion og blot vil have dig til at købe nyt hardware!?

Jeg kom frem til den konklusion at man kan downloade en såkaldt “Installer” program på Apples website – men det siger bare at du ikke kan køre den på Mountain Lion!! Derfor fandt jeg ud af at man via unpkg software kunne åbne “Installer” programmer og tage Airport Express værktøjs app’en ud af den. Det har jeg nu gjort for at bruge den selv. Jeg tænkte at jeg nok ikke var den eneste der passer godt på mit gamle hardware… Måske du også kunne bruge den til din Mountain Lion?

airport express 5.6 utility

Jeg brugte derfor et gratis program “unpkg” og udpakkede installationens filer og kopierede Airport Utility 5.6.1.app ud og lagde den i min programmer. Nu kan jeg køre programmet og konfigurere min Airport Express!

For at hjælpe jer andre derude så har jeg komprimeret app’en så du kan downloade Airport Utility 5.6.1 her
Download

* OSX Mavericks Airport UPDATE:

Ovenstående værktøj virker desværre ikke på Apple’s nye styresystem OS X Mavericks (Tak for l*** Apple!!) så selvom jeg eller har været stor Apple fan, så må jeg sige at det er ulogisk at man ikke kan styre og redigere sine gamle enheder på Apples nye styresystemer. Det er uhørt at den ikke understøttes – det er et tydeligt tegn på hvordan Apple vil have at vi hele tiden køber deres nyeste udstyr og smide det eller ufejlbare gamle hardware ud! Utrolig dårlig service…

Konklusionen er at du faktisk kan bruge din iPhone til at styre din gamle Airport base station direkte på din iPhone, hvis du er på samme Wifi netværk, som din base er. Download Apple Airport Utility app software her:
Download