Fleksy App – Nyt iPhone tastatur!

Keyboard til iphone QWERTY med fleksy

Alle os iPhone brugere har efterhånden vænnet os til tastaturet på iphone og jeg mener stadig det er langsommere end det gamle tastatur med knapper på min gamle Nokia eller Sony Ericsson mobiltelefon… Ja jeg kunne jo snildt sms’e på mine gamle mobiltelefoner uden at kigge – det gik endda rigtig hurtigt! Men jeg skal ikke kritisere touch-skærmen, som har revolutioneret Smartphone markedet og stortset alle touch teknologier siden! Men er det nu den bedste måde vi gør det på nu…? Jeg tror selv mest på diktafon software ligesom iPhone’s Siri – når hun altså får lært dansk! Men hvis man skal optimere tastaturet, så er Fleksy måske et bud på hvordan man kan gøre det… Den minder mig faktisk om Sony Ericsson’s sms logik fra gamle dage, som faktisk var udemærket! Den foreslår dig ord og ved at slide op eller ned, så forslår den andre ord ud fra de indtastede bogstaver… Se videoen, så er det nemmere at forstå.

httpv://youtu.be/YuLFcZ0O05M

Prøv selv Fleksy, som har lavet en test-app, hvor man kan prøve tastaturet med egne fingre på din iPhone 😉

Download

Læs mere om det på TV2 Beep

 

Vores bedste anbefalinger til apps.

Leder du efter de bedste apps du kan bruge i din dagligdag. Så har jeg en god nyhed til dig. Jeg elsker at teste apps og jeg har endda også selv programmeret og designet flere apps. Du kan feks. hente min egen app, som jeg har udarbejdet sammen med en kammerat. App’en hedder Game of Senses. Game of senses går ud på at bruge alle dine sanser til at gennemføre spillet. Det har aldrig lykkedes mig at gennemføre det – endnu. Men du skal holde din finger på skærmen hele vejen og faktisk lege “Tampen brænder” ved at lede efter ‘tampen’ så kan du høre musikkens volume stige eller falde afhængig af hvor tæt du er på den. Du skal også bruge dine syns-sanser for at finde ‘tampen’ ved at se om farven på skærmen bliver stærkere og svagere.

Gratis iPhone spil – Game of senses spillet for Damp-børn

Det bedste er at vi har fundet ud af via tests at børn der lider af DAMP, faktisk er gode til at blive underholdt og stimuleret nok til at blive ved med at spille og faktisk slappe af imens. Har du DAMP eller børn der lider af DAMP, så prøv evt at teste spillet. Vi har netop lagt spillet ud gratis og du kan se videoen af det her, hvor jeg selv ‘spiller’ hovedpersonen 🙂

Download spillet her: Game of Senses official website

Vil du have flere apps og anbefalinger?

Jeg laver selvfølgelig flere app anbefalinger her på Barner – Klik her.

Ellers vil jeg anbefale at du abonnerer på mit nyhedsbrev i mit firma MacGeni.dk.dk. Eller på MacGeni.dk på facebook

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading