iPad er i butikkerne idag!

iPad i Danmark endelig

Ja så skete det endelig! iPads kan nu købes i butikkerne i Danmark idag, nu med den danske software/tastatur installeret. Det er nu næsten 10 måneder siden at iPad’en blev lanceret i USA, men nu kan vi danskere også være med.

Min erfaring

Jeg har haft min iPad i mange måneder nu og er blevet rigtig glad for den. Den har skabt et nyt behov som jeg ikke vidste jeg havde. Jeg bruger min iPad som en mellemting af min iPhone og Mac computer. Jeg bruger min iPad til især at læse aviser og nyheder, skrive noter til møder, køber magasiner, læser google reeder nyheder, surfe på nettet, ser film på den, ser live tv på den via EyeTv, fjernstyrer min Mac, fjernstyre mit Tv, spiller spil, tegner, organiserer og planlægger i min kalender.

Efter den nye software kom i sidste uge så kan iPads multitaske og spille musik over trådløse højttalere og meget mere! Selvom den lige vejer ca 200gram for meget er den stadig let og lækker og simpel at bruge, så selv børn og ældre hurtigt lærer at bruge den.

Danske priser på iPads

Jeg har undersøgt alle priserne online og det ser ud til at alle har samme priser, så shop efter hvilken forhandler du bedst kan lide servicen hos:
Humac.dk, Eplehuset.dk, Elgiganten.dk, ComputerCity.dk, MacGeni.dk, Fona, osv osv. Happii.dk og Wupti.com er dog de dyreste!

Priserne:

iPad 16GB Wifi: 3.799,-
iPad 16GB Wifi+3G: 4.599,-
iPad 32GB Wifi: 4.499,-
iPad 32GB Wifi+3G: 5.299,-
iPad 64GB Wifi: 5.199,-
iPad 64GB Wifi+3G: 5.999,-

Ny iPad 2 på vej

Ja rygterne siger at der skulle være en ny iPad 2 på vej på markedet.
Det samme skete jo, som i ved, med iPhone. Først kom den første 1 Generations iPhone med alu bagcover, så kom iPhone 3G med afrundede plastik kanter, så kom 3GS som var en del hurtigere og for ikke længe siden kom iPhone 4G som er den aktuelle iPhone som har HD kamera indbygget.
Læs mere om rygter på: macrumors.com eller  på TV2 Beep.

Ny opdatering af Facebook app

Facebook opdaterede igår deres iPhone app til det bedre. Opdater din app via App Storen og få de nye features.

Se billederne af nogle af de nye funktioner og design updates:

facebook new design app
Facebook har fået Groups
new facebook app update
Facebook Live Feed med ny "Photo" "Status" og "Check In" knapper
facebook app gallery
Facebook Billeder

Flash video er kommet på iPhone!

Skyfire app afspiller Flash video på din iPhone iPad iPod touch

Skyfire er ankommet i Apple’s App Store idag!

I dag d. 4. november 2010 skulle Apple endelig godkende den nye app, Skyfire browser, som gør det muligt at afspille flash video. Tidligere har Apple med vilje undgået at understøtte flash på deres iPhone, iPod touch og iPad.

Den eneste metode at se flash på sin Apple enhed var at “Jailbreake” sin enhed for så at installerer “Frash” via Cydia app’en. Læs om hvordan her på vildmedmac.dk

UPDATE:

Skyfire sold out!Skyfire har fået så mange downloads at de ikke kan trække alle de brugere på serverne!! What a surprice – not!! Nu står der “Sold out” på hjemmesiden!

skyfire app for android

Mediamac skriver om Skyfire browseren:

“Med Skyfire bliver det nu muligt at afspille Flash-indhold på iPhone og iPad med et officielt godkendt program, og det er lidt af en revolution. For indtil nu har Apple afvist at understøtte Flash under iOS. Annonce:

Skyfire bliver angiveligt lanceret i App Store den 4. november om morgenen amerikansk tid og prisen bliver 2,99 dollar for den mobile browser, der kører ovenpå Safari.

Apple og Adobe har længe bekriget hinanden om Flash. Adobe hævder at 75 pct. af al onlinevideo er kodet i Flash, men Steve Jobs mener at Flash kører dårligt på mobile enheder og tærer på batteriet.

Skyfire har brugt et trick for at komme udenom Apples forbud mod Flash på iPhone og iPad. Når brugeren henter en webside med Flash-video, bliver indholdet automatisk konverteret til HTML5, inden det bliver overført til enheden.

Browseren viser så et lille ikon, som brugeren kan klikke på for at streame den konvertede video fra Skyfires servere.”

Læs mere om nyheden på Mediamac her.

Oplev Anaglyph 3D film

Sidder du derhjemme og vil underholdes med 3D film. Så har jeg fundet en række film frem til dig. Det eneste du skal bruge er nogle anaglyph-3d-briller. Dem kan du enten selv lave ved at printe et rødt ark og et blåt ark transperent film ud på din printer og klistre den røde på ventre glas i en brille og den blå på det højre glas. Alternativt kan du bruge de medfølgende briller fra dvd’en “Shrek + 3D”, eller andre 3D film med rød/blå glas. Du kan også finde dem gratis på nettet.
Start med at se Avatar 3D trailer her

3D film