iPhone app: Reeder gør nyheder lækre!


Jeg har nu hentet Reeder og det er en virkelig lækker iphone/ipad app… Den gør mine egne skræddersyet nyheder meget lækrer! Reeder henter automatisk og imponerende hurtigt dine nyheder ind til læsning! Reeder app erstatter min google reader-web version!

VM Fodbold i sydafrika: Vuvuzela horn fjerner!

Der er mange der er generet af de mange horn der blæser på fuld tryk når vi ser fodbold på TV! Der er mange metoder til at fjerne Vuvuzela horns fra lyden på dit TV. Her er en metode når du ser kampene på nettet, så kan du installere et lille stykke software som fjerner hornenes larmen… aaah skønt.

Download Vuvuzel horn remover her: www.vuvux.com


eyetv free tv filter for fifa world cup 2010

Download samme plugin funktion til Elgatos EyeTV here

iPhone 4G Anmeldelse

iphone 4g anmeldelse

den nye iphone 4g skærmopløsning på LED skærmen
Til venstre: iPhone 3GS skærmopløsning, Til højre: iPhone 4G skærmopløsning

Jeg prøver altid at få fingrene i alle nye gadgets for at skrive om dem her på Barner.dk. Problemet med det er dog at det er aldeles dyrt hvis jeg selv skal ud og købe alle de gadgets jeg vil teste og skrive om.. Derfor er det jo oplagt at læse hvad andre siger og skriver om produkterne. I dette tilfælde har engadget lavet en længere anmeldelse af den nye Apple iPhone 4 (4G) telefon, som er lige på trapperne til at komme på det danske marked.

Læs engagets anmeldelse her: iPhone 4 review – Engadget.

Er du fodboldklar? Er din browser!?

chrome danmark tema pluginfirefox danmark teme plugin dannebrog

Der er mange måder at gøre sig klar til fodboldkampene i Fifas world cup 2010, eller rettere sagt VM 2010. Du kan selvfølgelig starte med at tage fodboldtrøjen og klaphatten på og give dig i kast med at heppe på det Danske landshold i afrika! Du kan også vælge at klæde din Mac og PC ud til fodboldkamp. Det kan du gøre med at downloade en af disse såkaldte Add-ons til både Firefox og Chrome browserne. Smid dannebrog på din netsurfing og så er du klar til kamp!

Download Firefox theme add-on her
Download Chrome theme add-on her

Kom så Danmark!!!