Send din mac på skrump!

Xslimmer

xslimmer app
Er du ved at løbe tør for plads eller er du manisk ved tanken om at din mac er fyldt med unødige filer som kun fylder din harddisk til randen. Nu kan du slette unødige sprog og filer fra dine programmer og fra resten af din mac. Med Xslimmer kan du scanne din mac for unødigt fil fyld.

Xslimmer kommer i en prøveversion og hvis du er glad for programmet kan det købes for kun 92 kr.

Prøv Xslimmer her


CleanMyMac

cleanmymac app
Hvis du søger et godt alternativ til Xslimmer, så prøv programmet CleanMyMac som fungerer mindst lige så godt, hvis ikke bedre. CleanMyMac rensede min mac for 8GB unødig data.

Download CleanMyMac her.

Optimer dine billeder og invitationer!

picture of Mark which was edited with picnic.com
Der er mange om budet når det kommer til billedredigeringsprogrammer, men hvorfor downloade noget software når du kan lave det meste online?!

Jeg har testet mange forskellige online foto tjenester og der er en del at skrive hjem om. Men en af de seneste jeg har prøvet er Picnik.com som faktisk overrasker en del med alle deres muligheder og funktioner. Desværre koster de fleste effekter et medlemsskab – meeen du kan faktisk lave mange super fede ting ved dine billeder ved at benytte den gratisversion UDEN at logge ind eller oprette en konto!

Jeg synes Picnik.com er et besøg værd når man skal lege med sine billeder. Du kan se ovenstående billede som jeg lavede med Picnik.com for at vise hvilke muligheder der er!

Gå gratis igang med Picnik.com her

Dreamweaver CS5 med HTML5 udvidelse


Til jer webdesignere og programmører er det måske relevant for jer at høre at Adobe endelig er kommet med en HTML5 extension til Dreamweaver!

HTML5 udvidelse til Dreamweaver CS5 vil gøre det muligt for udviklere, nemt at oprette, levere og optimere overbevisende indhold, på tværs af en bred vifte af platforme. De vigtigste elementer er:

  • Kode hints til HTML5 og CSS3, så brugere lettere kan anvende de nye HTML5 tags;
  • Udvikling af indhold på et stort et antal skærme – fra smartphones, til desktop-computere;
  • Nye CSS3 funktioner – brugere kan nemmere designe multi-screen websider;
  • WebKit forbedringer for Design View og Live View rendering;
  • Lyd og video tags der tillader at man afspiller medieindhold direkte via web browseren (uden ekstern plug-in eller spiller), men dette kræver QuickTime installation;

HTML5 pack er helt gratis og du kan nemt downloade det lige nu på AdobeLabs officielle hjemmeside.

kilde: templatemonster.com

Google fejrer 30års fødselsdag for Pacman!

google pacman game for free
Ja hvis du skynder dig in på google.dk, så vil du se at det er 30års dagen for pacman og at hvis man venter 10sekunder på google.dk så vil man med piletasterne kunne nyde det gode gamle pacman-spil – faaaantastisk!

Prøv selv her http://www.google.dk/