Ny iPhone 4G på trapperne…

Picture of a fake iPhone 4G
Der er nye rygter om at Apple kommer med deres 4. iPhone (4G?). Der skulle muligvis komme hele 2 modeller af den nye iPhone 4. Den ene model skulle være til USA med deres CDMA net (Verizon Wireless og Sprint), og den anden skulle kunne bruges i resten af verdenens hurtige UMTS net.

Rygterne siger at den næste iPhone 4 skulle være på gaden d. 22. juni 2010. Specifikationerne skulle være noget bedre end den aktuelle 3GS model, nemlig med en opløsning på hele 960 x 640 pixel. Nuværende smartphones som f.eks. HTC HD2 og Google Nexus kan blot præstere en skærmoplæsning på 800 x 480 pixel. Der skulle også komme et langt bedre kamera i den nye iPhone 4, samt et kamera på fronten som skulle kunne bruges til videochat mm. Rygterne siger også at iPhone 4 vil bruge samme A4-chip som iPad.

Jeg har blot at tilføje at vi må håbe at Apple får “fingeren ud” og sørger for at man kan multitaske på den kommende iPhone 4 – men jeg tør ikke tro det før jeg ser det! De fleste konkurrende smartphones på markedet idag, kan alle multitaske – det er stadig Apple der er bagud med det. Men man kan jo kun elske sin iPhone 3GS trods manglerne.

Vi må vente spændt til den 22. juni og se hvad Apple har fundet på næste gang!

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading