Sådan skriver du tekster som sælger varer

Sådan skriver du tekster som sælger dine varer.Elsk dit produkt eller glem detDet første og vigtigste er at du elsker det du skal sælge.
foto: pexels.com

Sådan skriver du tekster som sælger dine varer.

Elsk dit produkt eller glem det
Det første og vigtigste er at du elsker det du skal sælge.

Hvis du ikke brænder 100 % for det, så kan du heller ikke effektivt sælge det. Så sørg for at sælge ting du er vild med, så går det hele meget nemmere, og dine tekster sælger langt mere.

Fokuser på dit mål
Man kommer ingen vegne i denne verden, uden at vide hvor man vil hen, heller ikke med sælgende tekster. Start med at finde ud af præcis hvad du vil opnå. Vil du have folk til at købe en bestemt vare? Skal folk tilmelde sig dit nyhedsbrev? Vil du styrke dit brand?

Hvad du vil opnå, er supervigtigt at vide. Så vil du automatisk få en meget bedre fokus og et bedre resultat.

Overskriften er det vigtigste
Hvis din overskrift ikke fænger, så har du tabt på forhånd. Hvis overskriften er kedelig og/eller irrelevant, så er læseren videre til næste e-mail, webside etc. på et sekund. En god overskrift kan alene tidoble salget af varer i en given reklame eller nyhedsbrev, så der skal bruges tid på at finde den helt rigtige tekst.

Ord som ”Gratis”, ”Sidste Chance”, ”Udsalg”, ”Spar” ”Lær hvordan man…”, ”Tre lette måder at…”, ”Ti trin til succes med…) osv. er gode ord og sætninger i forbindelse med en overskrift og selvom de bliver brugt flittigt af andre e-købmænd, så skal du ikke lade dig afskrække, for der er en god grund til at de bruger dem…

En måde at få god inspiration på, er at besøge diverse online aviser. Der kan man typisk se hvilke artikler der er mest læst og ofte er overskriften skyld i netop det. Så surf rundt på avisernes hjemmesider og få en god ide om, hvad der skal til for at lave en god overskrift.

Husk hele tiden at se din målgruppe for dig, når du laver overskrifter. Det nytter ikke noget at være superfrisk i sproget, hvis du laver reklamer til ældre mennesker. Det er muligt at du får opmærksomhed, men hvis den er negativ, så kan det være lige meget.

Så brug noget tid på at ramme din målgruppe med noget der overrasker dem, gør dem nysgerrige, gør dem grådige eller vækker andre stærke følelser i dem. Det vil få dem til at starte på at læse resten af teksten og så er du allerede halvvejs!

Formlen for en tekst der sælger
Formlen for en sælgende tekst er ret enkel. Den handler om at beskrive et problem for læseren, så skal læseren forstå at problemet er hendes, efterfølgende skal læseren præsenteres for hvor let, billigt, hurtigt etc. dit produkt løser hendes problem og slutteligt skal hun have prisen og elegant guides hen til kassen.

Her er et super simpelt eksempel, på en reklame der skal ramme dig:

 

***********************************

Sælg langt mere i din e-butik
Mange e-købmænd sælger for lidt i deres e-butikker.
Hvis du sælger for under 10.000 kr. om dagen, så er du en af dem.
E-pusher hjælper dig til at sælge langt mere.
Køb bogen i dag for blot 1.500 kr. + moms og sælg mere i morgen – klik her

***********************************

Jeg forklarer lige hvad jeg gjorde:

Sælg langt mere i din e-butik (Jeg startede med en fængende overskrift, som vil ramme dig lige mellem øjnene)

Mange e-købmænd sælger for lidt i deres e-butikker. (Der er et problem og du kan genkende det)

Hvis du sælger for under 10.000 kr. om dagen, så er du en af dem. (Jeg snævrer målgruppen ind, men ikke meget og du følter dig ramt rigtigt hårdt)

E-pusher hjælper dig til at sælge langt mere. (Ahhhh en løsning på problemet, hvor rart.)

Køb bogen i dag for blot 1.500 kr. + moms og sælg mere i morgen – klik her (Nu ved du også hvad du skal gøre for at løse problemet)

Så enkelt er det faktisk at skrive en reklametekst der sælger varer, se så at få dine annoncer, artikler m.m. rettet ind.

Find det stærkeste behov dit produkt dækker

Når du skal skrive tekster der sælger, så skal du fokusere på det stærkeste behov dit produkt dækker. Når jeg sælger E-pusher, så fokuserer jeg på dit behov for at tjene flere penge og derfor gør jeg meget ud af at fortælle dig, hvor meget mere du kan omsætte i din e-butik, hvis du køber bogen.

Hvis du sælger sexet undertøj, så kan du f.eks. fokusere på hvor meget mere erotisk din kone kommer til at blive, når du køber det til hende.

Eksempler på behov kan være:

* At se yngre ud (Cremer, tøj m.m.)

* At virke eller blive klogere (Briller, MBA uddannelse m.m.)

* At blive rigere (Selvhjælpsbøger, Internet-kurser, E-pusher m.m.)

* At føle sig sikker og tryg (Alarm, mobiltelefon, sikker bil m.m.)

* At blive eller føle sig mere viril (Viagra, større bil, ny kone m.m.)

* At forny sig (Tøj, smykker, frisør m.m.)

* At få mere selvtillid (Bumsecreme, tøj, fitnessabonnement. m.m.)

* At få opmærksomhed (Tøj, bil, smykker m.m.)

Der er altid mange behov der kan dækkes af et hvert produkt, men der er kun et der er stærkest og det er det du som udgangspunkt skal fokusere på.

Teksterne kommer fra bogen E-pusher.

Tekst er fremsendt af Amino.dk

Den er her endelig: Google Chrome til Mac.


En hurtig, ny browser: Fås nu til Mac. Google Chrome kører websider og programmer med lynets hast. Google Chrome til Mac. Tilgængelig i dag i beta! Jeg glæder mig til at prøve den… Endnu en webbrowser vi designere skal tage hensyn til.. lad os håbe det bliver et godt forhold!

Adobe BrowserLab


Adobe BrowserLab er et online-værktøj, der giver dig mulighed for at se, hvordan forskellige browsere (i forskellige operativsystemer), viser dine websider. Du skal bare indtaste din webside URL, tryk Enter, og det vil lave et skærmbillede af web-siden i de browsere, du har valgt.