Kør Windows virtuelt på din Mac

Har du en mac og vil køre windows? Ja den situation lyder ikke så flatterende.. Dog er der alligevel en del der stadig bruger windows xp (hold dig fra Vista!!) på deres Apple computer. Der er to måder at køre Windows XP (og snart det nye Windows 7 styresystem). Den ene måde er at bruge det medfølgende program på din mac som hedder “BootCamp”. Den anden måde som jeg klart kan anbefale er at køre Windows Xp virtuelt på din Mac. Det vil altså sige at du starter Windows op på din mac, som om det var et program, ligesom Mail og Safari (internet). I stedet for at skulle genstarte din mac for at køre windows, åbner du blot et program som kører Windows vituelt. 
Hvad jeg kender til, er der 3 programmer der kan gøre dette for dig. 
Det mest interessante er selvfølgelig det gratis program som hedder: VirtualBox. Jeg har desværre ikke testet det endnu da jeg allerede har købt programmet VmWare Fusion som kan nøjagtigt det samme og lidt til…
Alternativt kan du købe det lidt mere processor-tunge program/app som hedder Parallels. VmWare Fusion og Parallels minder meget om hinanden – jeg foretrækker dog VmWare Fusion.
Hvad foretrækker du?

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading