Angel-a filmplakat baggrund

Angel-a poster by Mark Barner

Efter at have set filmen, Angel-a, på DR2 igår, blev jeg nysgerrig. Jeg fandt ud af at kvinden der spiller Angela i filmen er den danske Rie Rasmussen. Hun er både smuk, talentfuld og blev min muse.

Jeg faldt over en ret lækker filmplakat, men synes der var for meget tekst så det fjernede jeg fra original plakaten indtil det eneste der var tilbage var navnet på filmen. Jeg legede lidt med noget fotomanipulation i photoshop og rettede plakaten til widescreen. Jeg blev inspireret af filmen og gav Rie Rasmussen vinger på! 🙂

Du er velkommen til at bruge ovenstående Angel-a plakat, som baggrund / wallpaper til din desktop.

Se før-billedet af plakaten (originalen) her:
original movieposter angel-a

Styr lige dine skrifttyper !


Wow, nu når jeg har nævnt bohemiancoding.com i sammenhæng med programmet DrawIt til Mac, så er det helt sikker værd at nævne bohemiancoding’s program, Fontcase, til at få overblik over dine skrifttyper på din Mac. I Fontcase kan man på en iTunes-agtig måde, se alle sine skrifttyper med og uden detaljevisning. Enhver designer og layouter vil få “blod på tanden” efter at se hvad dette program kan. Helt klart en værdig konkurrent til de mange andre skrifttype-apps.

Læs mere om bohemiancoding’s Fontcase her

Har du erfaring med Fontcase, så smid en kommentar og fortæl hvad du synes.

Imponerende tegneprogram til Mac


Nu fløj der lige en halv time ud af kalenderen, da jeg opdagede dette supertjekkede tegneprogram, DrawIt. Jo Photoshop er mere proffessionelt – men dette program er en blanding imellem photoshop og illustrator. På producentens hjemmeside www.bohemiancoding.com kan man se video’er og billeder af hvordan man bruger DrawIt programmet… Det er godt nok sjældent man ser en så brugervenligt design som dette. Det er skam også for nybegyndere.
Man kan købe den fulde version for sølle 209 Dkr. Før man gør det kan man jo downloade den gratis “DrawIt Lite” og prøve det.

Se DrawLite her

Vodka 26000 website



Jeg surfede på nettet efter inspiration til webdesign… og det fandt jeg også!! Dette flash website for vodka er en af de lækreste jeg har set længe. Alt grafisk materiale er også helt i top. De fleste billeder er flotte og 3D grafikken spiller max!!
Jeg får helt lyst til at lave et website i samme genre – hvis blot mine kunder havde råd til det!

Se websitet her: www.26000vodka.com