Boxee.tv – et ultimativt mediecenter!


quick intro to boxee from boxee.tv on Vimeo.

Nu har jeg testet Boxee på min iMac 24″ og det fungerer bare perfekt!! En fantastisk og gratis måde at lave din computer om til et mediecenter. Du kan endda bruge din Apple remote på din mac til at styre boxee mediecenteret… Du kan selv bestemme om du vil bruge mus, remote, tastaturet eller din iPhone ( jeg skriver mere om boxee til iphone senere. ).

Boxee finder selv alle din film, musik og billeder ved at scanne dine mapper. Du kan også styre hvilke mapper boxee skal kigge i eller hvilke filer og mapper der er “private”.
Fantastisk filmoplevelse og god brugervenlighed! Absolut klar i en web 2.0 verden da du endda kan dele og anbefale film til dine venner direkte fra boxee, samt får du også anbefalinger fra dine venner direkte i din boxee. Du kan se hvilke film dine boxee venner har set sidst – og det kan også være film fra youtube eller TED talks og mange mange flere. Der er et større udbud af online streaming kanaler så du konstant kan følge med i dine favorit-shows.
Jeg har testet boxee i en times tid og er blown away… Der er også en grund til at det virker så godt som det gør – det er nemlig bygget på et godt mediecenter som hedder XBMC. XBMC blev oprindeligt bygget til at se film på Xbox med installeret chip. Boxee har blot lavet systemet bedre og nu med flere online muligheder og der vil komme flere i fremtiden! Det er gratis… tjek det ud på www.boxee.tv .
Den eneste downside jeg har oplevet er en enkelt film som af uklare årsager hakkede lidt ved afspilning – det kan sagtens være min egen skyld, eller at jeg ikke har lavet en korrekt backup af min DVD film.

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

4 tanker om “Boxee.tv – et ultimativt mediecenter!”

  1. >Hey Barner.

    Jeg kan se du har leget lidt med Boxee på din MAC. Nu har du haft det kørende i en lidt længere periode, spiller det stadig maks?

    Jeg har lige et par spørgsmål som jeg håber du kan hjælpe mig med:

    – Hvordan fungerer det med din musik? Kan det finde albumcovers og de korrekte titler der også?

    – Hvis man smider det ind på en Apple TV box, understøtter den så alle formater ASAP eller ligger der mere i det?

    – Har du testet Boxee på linux også? Hvis ja, er det bare at installere ubuntu –> Boxee og så voila?

  2. >Hej SB,

    Ja boxee fungerer ret godt. Der er netop kommet en ny version hvor de har fixet et par ting. Det er jo opensource software så der vil altid være udvikling i softwaren til det bedre 🙂

    – ja den finder fint musik albums. Jeg ved at boxee arbejder på at lave itunes sange importen bedre i næste omgang. Men synes helt klart det fungerer godt!

    – På dit appleTv skulle boxee understøtte størstedelen af alle film og musik formater som følger med i softwaren (undtaget kopibeskyttet musik fra itunes – det skal konverteres inden).

    – har ikke testet boxee på linux men ja det skulle også virker super på ubuntu. Mener faktisk at boxee først blev udviklet til linux og derefter til mac… så det skal nok være godt understøttet.

    håber det var svar nok. Er du mere nysgerrig kan du tjekke boxee.tv siden ud og tilmelde dig det gratis forum også 🙂

    jeg er stadig oppe at køre over boxee – endelig et mediecenter der er noget værd istedet for det windows-**** beeep som microsoft laver… 🙂

  3. >Prøv evt. også at kigge lidt på Moovida, et fremragende alternativ som ikke kræver de store ressourcer.

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading