iPhone 3.0 på vej…


Igår kom en sneak preview på den næste iPhone software som blev afholdt i Cupertino, Calif. Scott Forstall, Apple’s top iPhone exec, indtog scenen sammen med en masse udviklere for at fortælle lidt om nogle af de kommende nye features fremtidige muligheder til den nye iPhone software som kommer til sommer.

Her er et udsnit af nogle af de nye opdateringer til iPhone 3.0:
– push notifications
– P2P connectivity via Bluetooth
– built-in maps for developers to use in their software
– landscape typing mode (like Safari) for all apps
– MMS messages (endelig!)
– a voice memo app
– the ability to copy, cut, and paste text
– and global spotlight search
– SMS messages are sent in the background, which means you can type a new message while the old one is sending
– “Find my iPhone/iPod Touch” option available under MobileMe, which presumably allows you to locate your iPhone from Me.com
– Backups of your iPhone or iPod Touch can be encrypted in iTunes
– Notes will sync (endelig!!!)

Nu har vi noget nyt at glæde os til… mest af alt så ser jeg personligt frem til MMS funktionen som jeg ikke fatter at de ikke allerede har implementeret i iPhonenen! Copy/paste funktionen er også en dejlig ting at se frem til!

Boxee fjernbetjening på din iPhone

Jeg har efterhånden testet en del fjernbetjeningsprogrammer på iPhonen. Denne ser dog meget lovende ud. Jeg glæder mig meget til at teste det på min iPhone sammen med Boxee mediecenteret til Mac og Linux (Ubuntu)… Der er snart ingen grund til ikke at ligge på sofaen forever og bare nyde alle de gratis og gennemførte løsninger til at blive underholdt.. 🙂
Find Boxee til iPhone på iTunes Store eller her: Boxee for iPhone download
Jeg kommer med en anmeldelse af boxee iPhone app, hvis programmet ikke er andet end fantastisk..!?

Boxee.tv – et ultimativt mediecenter!


quick intro to boxee from boxee.tv on Vimeo.

Nu har jeg testet Boxee på min iMac 24″ og det fungerer bare perfekt!! En fantastisk og gratis måde at lave din computer om til et mediecenter. Du kan endda bruge din Apple remote på din mac til at styre boxee mediecenteret… Du kan selv bestemme om du vil bruge mus, remote, tastaturet eller din iPhone ( jeg skriver mere om boxee til iphone senere. ).

Boxee finder selv alle din film, musik og billeder ved at scanne dine mapper. Du kan også styre hvilke mapper boxee skal kigge i eller hvilke filer og mapper der er “private”.
Fantastisk filmoplevelse og god brugervenlighed! Absolut klar i en web 2.0 verden da du endda kan dele og anbefale film til dine venner direkte fra boxee, samt får du også anbefalinger fra dine venner direkte i din boxee. Du kan se hvilke film dine boxee venner har set sidst – og det kan også være film fra youtube eller TED talks og mange mange flere. Der er et større udbud af online streaming kanaler så du konstant kan følge med i dine favorit-shows.
Jeg har testet boxee i en times tid og er blown away… Der er også en grund til at det virker så godt som det gør – det er nemlig bygget på et godt mediecenter som hedder XBMC. XBMC blev oprindeligt bygget til at se film på Xbox med installeret chip. Boxee har blot lavet systemet bedre og nu med flere online muligheder og der vil komme flere i fremtiden! Det er gratis… tjek det ud på www.boxee.tv .
Den eneste downside jeg har oplevet er en enkelt film som af uklare årsager hakkede lidt ved afspilning – det kan sagtens være min egen skyld, eller at jeg ikke har lavet en korrekt backup af min DVD film.

Drivers og værktøjer til en Acer Aspire 9300 bærbar

Jeg får ofte til opgave at redde en computer fra virus, spyware, hardware- og software fejl. Denne gang fik jeg til opgave at redde en bærbar Acer Aspire 9300 laptop. Den var slemt ramt af virus og trojanske heste pga. en gammel ejer havde installeret LimeWire på den som ofte er årsagen til problemerne… Hvis den gamle ejer blot havde haft en antivirus såsom Kaspersky, så var det ikke gået så galt… Jeg endte med at bruge 9 timer på at redde vigtige filer samt at lave en re-installering af Windows Xp med tilhørende programmer og sikkerhedsopdateringer, antivirus, messenger, osv osv… Det største problem var at komme af med virus først… derefter at få fat på drivere til computeren! Acer har ikke tænkt sig meget om da de har lavet deres hjemmeside hvor man kan hente nogle af driverne. Acer havde også lagt beskadiget filer op til download så man endte med ikke at kunne bruge driverne fra deres hjemmeside… derfor var jeg på en lang google søgning for at finde de rette drivere og programmer til Aspire 9300. Efter et par timer fik jeg endelig fat på alt hvad jeg skulle bruge…
Jeg tænkte at der nok var andre end mig der har haft samme problemer eller kan få samme problem… Derfor har jeg samlet alle filer jeg kunne finde på nettet af drivere og værktøjer og gemt dem på en server til jer her: Download All Acer Aspire 9300 laptop drivers in one file (linket virker desværre ikke mere og jeg har ikke driverne).
Har du problemer med din Windows produktnøgle / key eller har du som jeg mistet klistermærket med produktnøglen på din computer så kan du køre et program som giver dig nøglen igen så du kan indtaste den når du re-installere windows istedet for at være tvunget til at købe en ny windows xp når nu du allerede har betalt for den der var pre-installeret på din pc. Jeg fandt følgende via en google søgning: Windows XP product key recovery / changer
Lad mig høre om hvordan det går for jer…
Et tip: brug DriverMagician på din computer og gem alle dine drivere ned på en USB disk inden du geninstallerer windows… DriverMagician gemmer alle dine drivere fra din pc og eksporterer dem til mapper med navn på driveren og hardwaren…