MoviePosterDB.com SUCKS!!! Dårlig service


Arrrh nu bliver man sgu lidt gal i skralden… man kan jo ikke regne med noget mere. Jeg har i et stykke tid supportet og benyttet mig meget af siden MoviePosterDB.com (nej gider ikke linke til det skidt!).
Mit problem består i at jeg linker til mange af deres film-plakater som jeg bruger i mine anmeldelser… Problemet er så at de har nægtet adgang til billederne (Hotlinking).

Nu står jeg så i en situation hvor jeg skal rette alle anmeldelser på hele min store Barner.dk blog bare fordi at sider som MoviePosterDB ikke fatter hvor god reklame jeg har lavet for dem… hvad får man så igen… Fingeren! De er R*V ligeglade med en blog på dansk!! Har prøvet at kontakte dem og klage over det – men ikke engang deres kontakt formular virker korrekt… FLOT!

Er så træt af at man ikke bare kan få noget statisk indhold fra andre side men at man altid ender med at skulle ændre i hele ens blog/koncept fordi at man har været så dum at benytte en tidligere god service som bare er blevet rådden!!!

Hvis der er nogle af jer gutter/nørder der har en bedre ide til min blog løsning (feks WordPress mm) så smid mig en kommentar… trænger til fornyelse og brugervenlighed både for mig og mine 600 besøgende hver uge… Please i need some good help or advice!

Tak fordi jeg måtte stjæle jeres til til at høre på mine frustrationer over at skulle lave alle filmanmeldelser om! Så kan jeg fanme lære det… MEN nej jeg gider ik’ “lære” det!

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading