Cassandra’s Dream

Cassandra’s Dream – anmeldelse af filmen

Blodet binder dem sammen som brødre. De to brødre prøver på hver deres måde at komme frem i livet men desværre falder den ene bror (colin farrell) hele tiden i gamling gæld, sprut og piller. Den anden bror (Ewan McGregor) elsker sin bror og bliver ved med at prøve at redde ham ud af det… Den rige onkel kommer på besøg og han kan være deres vej ud af gælden… men intet er gratis. De skal hjælpe deres onkel ved at gøre ham en meget stor tjeneste… MEGET stor. Er de mon i stand til det eller vil de prøve at flygte fra det hele og håbe på at spille gælden ikke indhenter dem og brækker ben og arme på dem…

En god lille film. Er ikke meget til woody allen film, men denne stikker lidt ud fra resten af hans film. Den er mere direkte og dialogen virker ikke nær så kunstig og opsat som den plejer. Dog er den på punkter lidt langtrukken og jeg var derfor glad for at den ikke tog min fulde koncentration så man kunne lave andre ting uden at skulle være bange for om man gik glip af noget. Slutningen er lidt tom og det kan sammenlignes med et meget langt forspil og ekstrem kortvarig sex uden afslutning…. “I think you get the picture…”
Se den hvis du kan lide engelske film, woody allen, gode skuespillere ellers er der mange andre film der er værd at hygge sig med i stedet….

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading