The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor


Okay tænker man… før man har set den! Mummy 1 var jo god underholdning. Selvom man var skeptisk over 2’eren, så var den faktisk også ret god til at underholde… Hvad mon den nye “Tomb of the Dragon Emperor” kan byde på…?
Det skal jeg svare dig på, Dårligt skuespil, platte kommentarer, kliché og kedelig historie. Jo der er massere af action men der er for mange mærkelige løse ender! Falder fuldstændig til jorden som en dårlig-lav-budget-overdreven-billige-effekter-sværd-duel-kedelig-sandblæst-
-forudsigelig-manglende-plot-allerede-set-1000-gange-før-utroværdig film!!!

Se den fordi du så de andre og vil have den sidste nye med… ellers så se den på DVD når du alligevel vil sove.

Læs følgende efter filmen;
– hvorfor er moderen/konen fra de tidligere mumie film skiftet ud med en kedelig ny tøs, uden at vi som publikum skal lægge mærke til det – tror de vi er dumme og glemmer den slags?! Dårligt valg..
– Deres søn i filmen ser jævnaldrene ud… han kunne i nogle af scenerne se ud som om han er samme alder som moderen! dårlig castet.
– Hmmm hvorfor taler mumien med en brumme stemme indtil han er blevet udødelig?
– Er det ikke lidt dumt at vække en hel hær af folk med håndvåben når det på den tid er forældet våben og forældet krigs-taktik?
– hvorfor bliver faderen ikke udødelig når han genoplives med vand fra livets kilde?
– Hvorfor overlever generalen hele tiden når alle hans mænd dør af samme slag?
– Hvorfor bliver de her spørgsmål aldrig besvaret med; “…fordi det er dårligt lavet og ikke særlig gennemtænkt”, men oftere besvaret “Fordi det er en familie/børnefilm”…

Jeg er nok blevet ret bitter og skuffet over denne mumie-film… desværre – havde håbet på en ny Indy-agtig film…

Deception


Hvis du stoler på den forkerte kan dit liv tage en grusom drejning… Pas på den du tror du kender har du ikke mødt endnu!
Filmen kravler ind under huden på een og man bliver fanget af spændingen, sex’en, mystikken lige indtil slut…
Kan anbefales især pga. de dygtige skuespillere der er med!

We own the night

God film med gode skuespillere. Historien holder ok. Dog er det den slags film hvor man tænker “har jeg set den?” eller også er det bare mig der skulle påmindes hvad den rent faktisk handler om. Men den er absolut seværdig! Måske kunne den have fået en stjerne mere men desværre har den ikke gjort større indtryk end at man skal se den på DVD 😉