Unfaithful

The image “https://i0.wp.com/barner.dk/wp-content/uploads/2008/07/B00006RCO0.01.LZZZZZZZ.jpg?w=660” cannot be displayed, because it contains errors.
Skuespillere:
Richard Gere, Diane Lane.

Instruktør:
Adrian Lyne

Filmgenre:
Thriller

“Efter denne film vil du nok tænke dig lidt bedre om før du begiver dig ud i utroskab! En flot og tilsyneladende stillestående film, men sæt dig ikke for godt tilpas i stolen for der kan ske uventede ting!
Hotte scener er der nok af når hovedpersonen Connie støder ind en tilfældig frank charmetrold… Stærke scener, God historie, men meget mørk film om hvor slemt det kan gå hvis du tager de forkerte beslutninger – Mænd, Pas på jeres kvinde – der ligger charmetrolde på lur!!!” -Barner.dk

Edward og Connie Summer er et velfungerende ægtepar med barn, der bor i en idyllisk forstad til New York. Ed er succesrig erhversleder og Connie går hjemme og hygger sig med at støtte godgørende formål og forberede sønnikes fødselsdag. Men en dag støder hun ind i en charmerende ung franskmand, Paul Martel, der sælger antikvariske bøger og lever et boheme-liv i Soho.

Den hede affære med Paul vender op og ned på Connies liv – hun blomstrer op, men glemmer samtidig også alt omkring sig. Dette undrer og foruroliger Ed, som sætter en privatdetektiv til at skygge hende.

Denne tilsyneladende banale hverdagshistorie fra den amerikanske middelklasse udvikler sig nu til en intens thriller. En meget saftig én af slagsen!

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading