Matrix: Revolutions

The image “https://i0.wp.com/barner.dk/wp-content/uploads/2008/07/matrix-revolutions-p.jpg?w=660” cannot be displayed, because it contains errors.
Jeg har lyst til at skrive en hel roman, så jeg kan begrunde min halve karaktergivning…, men det skal jeg nok lade være med!
Der er nok stor enighed om at denne 3. film i Matrix trilogien er ret skuffende sammenlignet med de 2 tidligere. Man må sige at Matrix 1, var fremragende og næsten kult meget kort tid efter den var udkommet. 2’eren kan diskuteres, men ingen tvivl om det var en ganske udemærket fortsættelse selvom man følte lidt at der var sprunget lidt i historien! Men denne 3’er kommer ikke engang op på siden af Reloaded og slet ikke den første Matrix film. Den er spækket med flotte effekter og computer animationer, det skal den ha’, MEN historien falder totalt på gulvet og man går ud af biografen med en følelse af: “var det egentlig Revolutions – er den slut?, hvad skete der med historien?!?!?!?!”. Jeg må sige at være meget skuffet, og der forekom nærsten b-skuespiller-præstationer fra nogle af hovedpersonerne… Men ud over den selvfølgelig er en visuel flot film og selvfølgelig fuldt og fast fortjener de 3 karakterer, skal jeg personligt lige tilføje, at aldrig har Mr. Smith været så gennemført som han er i denne, han er en “cool” karakter at have med i filmen(e) – han formår at føre sin rolle ud som “The Bad Guy”.

Nå men skynd dig ind og se den – mere vil jeg ikke sige… det er synd at gå glip af den sidste del af trilogien, og selvfølgelig skal du se den i biografen! God tur 🙂

-Mark Barner

Synops
I det sidste afsnit af Matrix-trilogien står den endelige kamp mellem maskinerne og menneskeheden, og Zions beboere kæmper for at holde sentinellerne ude af byen. Agent Smiths magt har nået uanede højder, og han kæmper nu mod både mennesker og maskiner. Neo og Trinity rejser til hjertet af Matrix: En maskin-metropol. Her møder Neo den ultimative magt i maskinernes verden og beslutter sig til at stole på Oraklets råd i det altafgørende øjeblik.

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading