iPhone 3G kom på gaden idag…


Så kom den nye iPhone 3G på de danske hylder idag… Den har været længe ventet… Ejere af de gamle iPhones er gået i panik for at få fingrene i den nye 3G version og derfor solgt deres gamle iPhone og næsten kastet den i hovedet på andre meget billigt… Det er en skam da der er nemlig ikke den store forskel på den nye og den gamle iPhone. Det eneste den nye har som den gamle ikke har er 3G, hvilket betyder at du kan gå på nettet alle stedet med højere hastighed end den gamle (hvis der er dækning). Så har den nye så også GPS hvilket vil sige du kan se hvor du befinder dig og den kan vise dig hvor du skal køre/gå hen!
Meeen de to nye funktioner er begge store “batteri-tyve” hvilket gør at hvis du bruger den lidt mere end normalt vil du blive nødt til at oplade telefonen hver dag!!!

Jeg er som i nok ved iPhone ejer og efter min mening er der ikke den store årsag til at købe den nye med det samme. Telias priser er alt for høje og urimelige. Faktisk har Telia sat sine priser op siden de fik forhandlet sig frem til at de skulle være den eneste iPhone udbyder i Danmark… Urimeligt!!!

Der er mange fordele ved en iPhone med desværre også en del ulemper. Misforstå mig ikke, jeg er stor iPhone nørd og elsker lækre gadgets. Men der mangler stadig en del funktioner i iPhonen som jeg savner, eks. et bedre kamera da det nuværende kun er cirka 2megapixels og har en dårlig optik. Størstedelen af alle telefoner på markedet har et kamera med minimum 5megapixels!! Det virker bare sært at Apple ikke laver noget bedre mekanik i kameraet – den er jo allerede forældet! MMS fuktionen som er en standart i Danmark og de fleste andre lande har Apple også besluttet at smide den funktion ud så det ikke kan lade sig gøre at sende MMS fra sin iPhone!!! Her er altså kun tale om en simpel software funktion!!

Jeg forstår ikke alt det hype der er om iPhonen lige for tiden. Igen alle de funktioner som iPhonen ikke har kan du finde i stortset alle andre telefoner på markedet….! Ja jeg er nok lidt skuffet over det jeg har set og hørt om den nye iPhone men glæder mig til at prøve den alligevel. Det er jo en fed gadget og jeg er stadig meget glad for min iPhone 1.Generation…

Se nyheder om iphonen her:
http://ekstrabladet.tv/nyheder/indland/article1031314.ece
http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/article1032056.ece
http://www.apple.com/dk/iphone/

Har du nyheder om iphonen? smid et link til det i comments!

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading