iPhone: Foto / Photos sync problems!

iPhoneiPhoneiPhone
Idag stødte jeg ind i problemer med min iTunes. Jeg prøvede at syncronisere mine billeder fra iphoto ind på iphone som jeg plejer. Den stod til syncroniser de seneste 10 begivenheder… Hver gang jeg syncroniserede og nåede til billeder så stoppede den og gav en fejlbesked som jeg husker at være som “iphone kunne ikke syncronisere da den ikke kan skrive eller læse fra bibliotet” (det er ikke ordret sorry). Jeg fandt så ud af at det som sagt var hver gang den nåede til mine billeder…
Jeg installerede AFP support til den via “Installer” på iphonen. Så kunne jeg få adgang til den via min finder. I mappen: (min iphone)/var/mobile/media/Photos/ lå der en fil der hed “Photo Database” som jeg slettede (husk at tage backup af mappen først!!!!). Derefter gik jeg ind i undermappen: (min iphone)/var/mobile/media/Photos/Thumbs/ og slettede de to filer der lå der (som du selvfølgelig har taget en backup af!!).

Nu gik jeg ind i iTunes og valgte at den skulle syncronisere mine photos igen og vupti!!! det virkede for mig… derfor håber jeg du kan bruge min lille guide som jeg ville dele med jer!

held og lykke hvis du støder ind i samme problemer – men pas på!!! du kan skade din iphone!!!

Lovin’ my iphone!

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading