iPhone: Kom på EDGE med Telia

Apple iPhone
Har du købt dig en iphone? har du jailbreaket den så du kan bruge programmerne på den? Har du installeret et telia simkort og evt. et stealthsim i den så du kan ringe fra den? Har du brug for at komme på telias internet via EDGE? Kan du ikke finde ud af at få den opsat?

Hjælpen er her… Husk at spørg telia om de har aktiveret din EDGE på dit abbonnement ellers virker det ikke. Husk også at være sikker på du har EDGE i dit område…

Guide:
1. Tryk på din “home” knap på din iphone (den store knap på forsiden af iPhone)
2. Tap-klik på “indstillinger”
3. tap på “generelt”
4. tap på “netværk”
5. Aktiver “EDGE-roaming”
6. Tap på nederste box “EDGE   >”
7. Tap på “APN”
8. Skriv: www.internet.mtelia.dk
9. Tryk på “home” knappen og vupti du burde være på EDGE internet.

Gør dig klar til ferien på ski/snowboard og undgå skader!


Når man skal på skiferie eller snowboardferie så er det vigtigt at forberede udstyret før man tager afsted… Men mest af alt er det vigtigt at forberede ens krop til de anstrengelser man smider den ud på… De muskler man bruger når man er på skibakken er nogen man sjældent bruger i andre sammenhæng – dyrker du allerede megen motion eller en sport er det en god start men det er stadig ikke godt nok hvis du skal gøre dig helt klar til skiferien!

Er du i tvivl om hvad du kan gøre for at komme i form får du her en god hjælp – følg denne guide og gå igang snarrest mulig – så får du en bedre og sjovere ferie i sneen!!! Lav øvelserne sammen med din familie eller en kammerat/veninde, hvis i alle skal afsted…?

God ferie!

Find alle ØVELSER her:
http://www.skifys.dk/komiform.htm – kom i form til skiferien
http://www.skisport.dk/artikler/skitraening – skisport.dk’s træningsprogram
http://www.gomotion.dk/ – Gomotion’s guide side 1/2
http://www.gomotion.dk/ – Gomotion’s guide side1/2
http://www.skisport.dk/artikler/28/ – test dig selv om du er klar til skiferien

Blogged with Flock

Telia holder ikke hvad de lover… igen!


Går du in på teleselskabet, Telias hjemmeside nu så kan du tydeligt se at Telia ikke holder hvad de lover! Der står at de inden udgangen af 2007 vil have et nyt spændende og fleksibelt IP-TV Produkt… Men vi er i 2008 og de har stadig ikke noget nyt til os der har læst nyheden for længe siden… (klik på billedet for at se det i stort)